botiga de decoració de la llar i regals a Igualada

La botiga

Decorama és una botiga de venda al detall ubicada sota les voltes de la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada, a l’epicentre d’un dels eixos peatonals de la ciutat que més comerç i vida social concentra. A Decorama hi trobareu una extensa oferta de planta i flor decorativa, mobiliari auxiliar i accessoris per vestir la llar i per regalar:

  • canelobres i fanalets, gerros, accessoris de fibres naturals, catifes, coixins 
  • marcs de fotos, espelmes i ambientadors
  • jocs de te i de cafè, tasses, copes i gots, safates, plats
  • estris de parament de taula
  • llums de sostre, de peu  i de sobretaula, pantalles
  • miralls, rellotges de paret
  • tauletes de nit, taules auxiliars, escriptoris secreter, calaixeres, mobiliari de rebedor, butaques, cadires, banquetes, vitrines, prestatgeries….

 

Parlem de productes que ressalten per la seva qualitat i pel seu acurat disseny, elaborats amb materials de sempre, naturals  – fusta, vidre i cristall, ferro forjat, pell, ceràmica, porcellana….-.Detalls decoratius que, per la seva estètica, suggereixen bellesa, nostàlgia i romanticisme. D’aquí l’encant i la fascinació que desperten.La flor decorativa té un protagonisme rellevant a la botiga. I això és així perquè la flor és, justament, el component que més glamur i atractiu aporta a l’estil cottage, un tipus de decoració que recrea ambients d’aire campestre i, alhora, distingit: ambients sofisticadament naturals. 

Això explica que Decorama hagi apostat amb fermesa per firmes de planta i flor artificial que són de referència en l’univers de la decoració country chic. A la botiga en trobareu una considerable varietat. 

Localització

 

ADREÇA

Plaça de l’Ajuntament nº9, 08700 Igualada 

Tel 93 804 90 23

HORARI 

De dilluns  a dissabte, de 10:00  a 13:30,  i de 17:00 a 20:30

 

Entrada i aparador principal de la botiga Decorama, a Igualada, am la novetats de primavera,