Política de privacitat

Responsable del fitxer

D’acord amb allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de desenvolupament de la LOPD, i d’acord amb les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu y del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de las persones físiques (RGPD), així com amb el que disposa la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i comerç electrònic (LSSICE o LSSI), t’informem que:

Si proporciones les teves dades personals a través del lloc web (per exemple, a través del formulari de contacte), seran incorporades a un fitxer titularitat de DECORAMA, que n’és responsable del tractament.

El lloc web DECORAMA pertany a:

Maria Àngels Trull Montiel

NIF 46582641M

Plaça de l’Ajuntament 9, 08700 Igualada

Recollida de dades

Només obtenim les teves dades a través dels correus electrònics que ens enviïs i dels formularis de recollida de dades. Si no completes els camps obligatoris del formulari, no serà possible processar la teva petició (respondre a una consulta, per exemple).

Finalitat del tractament de les dades recollides

Les teves dades personals seran tractades exclusivament per a les següents finalitats:

  • Respondre a consultes o sol·licituds d’ informació.
  • Interaccionar amb tu a les xarxes socials.

En cap cas cedirem les teves dades personals a terceres persones o empreses, sense que tu ens hagis donat el teu consentiment exprés, informat i inequívoc.

Mesures de seguretat

Hem adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les teves dades personals, per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

Exercici de drets

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i oposició al tractament, així com sol·licitar la portabilitat de les dades, enviant una sol·licitud expressa, adjuntant una còpia del teu DNI, NIE o passaport a privacitat@decoramaigualada.cat.

El dret a la portabilitat de dades significa que les teves dades personals es transmetran directament, de responsable a responsable, quan tècnicament sigui possible.

Legitimació del tractament

El tractament de dades que realitza DECORAMA està legitimat amb el consentiment que has donat en el moment de proporcionar les teves dades i es regirà pels principis de licitud, lleialtat, transparència, minimització de dades, limitació del termini de conservació, integritat i confidencialitat.

Revocació del consentiment

El consentiment que hagis donat, tant pel tractament com per la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a DECORAMA en els termes establerts en aquesta Política de privacitat per l’exercici dels drets dels titulars de les dades personals. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Versió

Última revisió de la política de privacitat: 25 de maig de 2018.